Ustájení koní

Vítejte v katalogu , kde naleznete pro svého koně to nejlepší ustájení.

 

Hledáte-li ustájení koní v nejbližším okolí je tu pro Vás seznam ustájení koní, pronájem boxů pro koně, pronájmy pastvin atd. ...v mapě na portále ustajenikoni.cz

  • ustájení koní
  • pronájem stání pro koně
  • haly pro koně

 

 

stáj Proseč nad Nisou

www: http://www.ponyranch.cz
E-mail: monika.dyckova@seznam.cz
Telefon:739 402 918
Fax:
Adresa: Proseč nad Nisou
Jablonec nad Nisou 7
46804

Nabízím ustájení v malé rodinné stáji v půli cesty mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou - v Proseči n.N., výborná dostupnost jak autem, tak prostřednictvím MHD - tramvaj č. 11 cca 5 min od stáje, jezdí každých 15 min a zastávka spadá do libereckého i jabloneckého tarifního pásma. K dispozici boxy ve zděné stáji, sedlovna, členitá pastvina se stromy a potokem, travnatá jízdárna, v plánu je nákup překážkového materiálu. Pěkné prostředí pro vyjížďky - na jedné straně Prosečský hřeben, na druhou stranu k rozhledně Císařský kámen a do okolí Mojžíšova pramene a Veseckého "tajchu", rybník k plavení koní nedaleko stáje.
Individuální péče o koně dle jeho potřeb a přání majitele, zacházení s koněm dle principů natural horsemanshipu (přirozeného partnerství člověka a koně).
Cena je 4.000,- Kč za velkého koně, v ceně je veškerá denní péče vč. případného dekování, kvalitní seno a podestýlka, individuální krmení jádrem a vitamíny.
Z mé strany určitě seriózní jednání a přátelský přístup :) Nezávazná návštěva je vítána, neváhejte se ozvat.

Monika Dýcková

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Ustájení koní - Stáje a Ranče

obrazek Ustájení pro koně -  ustájení koní v boxech, ustájení koní na pastvinách, volné ustájení koní, ustájení na ranchi. Jsou pojmy, které jsou známi snad každému majiteli koní, který někdy hledal ustájení pro svého koně ! Jaká je nabídka ustájení koní a nabízené služby pro koně ? Více ...

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.